Projectes d'espais públics. N'hi ha d'ordenació global, així com més específics de jardineria i xarxes de reg, dintre d'un equip més ampli.

Espais públics

Jardins de zones de negocis, zones d'activitat industrial, parcs empresarials i entitats privades

Jardins corporatius

Projectes de jardins particulars d'alt nivell, on la satisfacció del client fa que cada projecte sigui especial i un repte nou.

Jardí particular

En restauració del paisatge la veritable acció comença quan s'acaba l'obra: donem una empenta a la naturalesa perquè es reconstrueixi a si mateixa. Si ho hem fet bé, seguirà el camí previst.

Restauració del paisatge

Els parcs de ciutat són sempre complicats, per la multiplicitat de factors que intervenen al seu disseny. És en aquests projectes on els equips pluridisciplinars agafen més sentit i s'aprofiten millor.

Parcs urbans

Concursos d'idees, formant equip amb diferents despatxos. Aportem la nostra visió dels tractaments del material verd, pre-existent o projectat, així com del cicle de l'aigua.

Ponències, cursos i xerrades dintre de l'àmbit docent, professional o associatiu sobre disseny de plantacions ornamentals, direcció d'obres o redacció de projectes d'espais públics

cursos i conferències sobre paisatgisme

Documents tècnics d'anàlisi i propostes d'ordenació generals que ultrapassen l'àmbit del projecte o detallen aspectes constructius molt concrets

Informes i estudis

Publicacions sobre diferents temes relacionats amb la professió